2024 Sri Lanka

Voorheen ook bekend als Ceylon is het eiland Sri Lanka ongeveer even groot als Nederland en België bij elkaar. Een schitterend land met een zeer vriendelijke bevolking, een adembenemende natuur en een rijke cultuur. De culturele driehoek (Anuradhapura, Kandy en Polonnaruwa) vormt het historisch hart van Sri Lanka. Hier zijn mooie ruïnes en tempels te bezoeken. Ook culinair is Sri Lanka erg aantrekkelijk, maar wel pittig. We hebben vier jeep safari's gedaan waarbij we veel dieren in hun natuurlijke omgeving hebben kunnen bewonderen. Een aantal van deze dieren zijn alleen op Sri Lanka te vinden. Een fietstocht door het platteland en een bezoekje aan een boerderijtje gaven een mooi inzicht in het plattelandsleven.

Klik op de eerste foto voor een vergroting, met de pijltjestoetsen kun je verder bladeren door het album. Met escape kom je terug op de pagina.

andrefoto.nl

© André van der Velden

Copyright ©

LET OP! De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd. De rechten berusten bij de eigenaar van andrefoto.nl.

Om foto's in groot formaat te bestellen of als je toestemming wilt krijgen om mijn foto's te gebruiken of als je een reactie wilt geven op mijn foto's, dan kun je een mail sturen naar: info@andrefoto.nl